محمدصادق معتمدیان در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان افزود: پیشنهاد و نظر دانشگاهیان در حل مسائل عمده استان باید موردتوجه قرار گیرد.
او بیان کرد: سند آمایش سرزمینی استان از سال 92 توسط تیمی از اساتید بنام و خبره دانشگاه بیرجند در دستور کار قرار گرفت که سال 95 در سازمان برنامهوبودجه نهایی شد.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: این سند در دو مرحله با حضور اساتید مجلسی کشور موردبررسی قرار گرفت و جزو محدود طرحهایی بود که در نشستهای اولیه سازمان برنامهوبودجه تصویب شد.
او اظهار داشت: برای تقویت ارتباط دانشگاه و دستگاههای اجرایی محمدعلی خطیب (مجری سند آمایش سرزمین استان) بهعنوان مشاور در امور آمایش سرزمینی و توسعه استان انتخاب شد تا در فرایند اجرایی کردن این سند که حاصل زحمات چندین ساله است استفاده و این ارتباط بین دانشگاه و دستگاهها برقرار شود.
معتمدیان اضافه کرد: با میزگردها و برنامهریزیهایی که توسط مشاور و تیم سند آمایش استان برگزار خواهد شد بخشهای مختلف این سند برای مردم تشریح و هر بخش از طرح آمایش در نشستهای شورای برنامهریزی مطرح و از نکته نظرات مسئولان دستگاههای اجرایی بهرهمند میشویم.
او یکی از مهمترین نشستهای استان را نشست شورای برنامهریزی و توسعه دانست و افزود: علاوه بر اینکه درخواستها، پیشنهادها و طرحها مطرح میشود یکی از مهمترین رسالتهای آن بحث در ارتباط با مسائل کلان توسعه استان است لذا حضور فرمانداران بهعنوان نمایندگان عالی دولت در این نشستها ضروری است.
استاندار خراسان جنوبی در ادامه به برگزاری همایشهای مختلف توسط دستگاههای اجرایی اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به شرایط کشور و مباحث مربوط به بودجه باید صرفهجویی لازم انجام شود.
او گفت: اینکه بخشنامهای در خصوص همایشها ایجاد و در شورای برنامهریزی تصمیمگیری شده به خاطر این است که ضرورتها تشخیص داده شود لذا درخواست داریم تا جایی که امکان دارد در برگزاری همایشها و مراسم صرفهجویی شود.
معتمدیان با تأکید بر اینکه مراسم باید در مکانهای دولتی برگزار شود عنوان کرد: در شرایطی که مردم در وضعیت تنگندستی و سختی هستند برگزاری مراسم پرهزینه وجهه خوبی ندارد و همایش یا مراسم باید با استفاده از ظرفیتهای دستگاهها با حداقل هزینهها انجام شود.